ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ EXPO REAL ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ -
08
Σεπ

ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ EXPO REAL ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Στις 4 με 6 Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθεί η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL, του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η EXPO REAL αποτελεί την κορυφαία έκθεση στη βιομηχανία των ακινήτων στην Ευρώπη και αυτό φαίνεται από τα νούμερα που σημειώνει, καθώς στην τελευταία διοργάνωση έλαβαν μέρος 1.885 εκθέτες από 33 χώρες και καλωσόρισε 40.000 ενδιαφερόμενους από 73 χώρες.
Η EXPO REAL απευθύνεται σε αρμόδιους λήψης αποφάσεων τμημάτων ακινήτων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, βιομηχανιών, εμπορικών εταιρειών, καθώς και του δημοσίου τομέα, των δήμων – κοινοτήτων και περιφερειών. Στο κοινό της διοργάνωσης περιλαμβάνονται επίσης facility managers, στελέχη κλαδικών εκδοτικών οίκων και οργανισμών προώθησης της οικονομίας, σύμβουλοι ακινήτων, διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, τραπεζών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, ιδιωτικοί και θεσμικοί επενδυτές, σύμβουλοι περιουσίας, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και στελέχη τεχνικών εταιρειών.
Στη φετινή διοργάνωση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το «EXPO REAL Decarb – Κάντε την κλιματική αλλαγή πράξη», το οποίο απευθύνεται σε start-ups, scale-ups και σε εταιρίες που ασχολούνται με την απαλλαγή των ακινήτων από την εκπομπή άνθρακα. Έμφαση θα δοθεί σε καινοτόμες και πρακτικές λύσεις για την υλοποίηση μελλοντικών έργων με κλιματικά ουδέτερο τρόπο, καθώς και στη βελτιστοποίηση των υφιστάμενων κτιρίων ως προς το κλίμα. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.